top of page
Joyce.png
profiel_foto_veerkracht_nieuw.png
  • LinkedIn Veerkracht
  • Veerkracht on Instagram

 Welkom op de website van Praktijk Veerkracht Valkenburg. Mijn naam is Joyce Christophe, geboren en getogen in Valkenburg aan de Geul en trotse eigenaresse van deze praktijk. Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam 

als energetisch therapeut, waarin ik me heb gespecialiseerd in burn-out.  

Na mijn CIOS opleiding ben ik als sportinstructrice aan het werk gegaan en dat doe ik ondertussen al meer dan 20 jaar met veel plezier. Na de nodige ervaringen op het gebied van spanningsklachten kwam ik in aanraking met allerlei complementaire behandelmethoden. Ik heb aan den lijve ondervonden wat deze voor je kunnen doen en hierdoor is mijn interesse gewekt.

 

Onze missie is: Mensen weer lekker in hun vel krijgen.

Na een tijdje zoeken vond ik de opleiding die bij mij paste. Dit was de MEE opleiding bij Centrum Puur in Gelderland. Een zeer waardevolle opleiding, waarin meerdere tools en technieken werden aangereikt. Dit was een reis vol verwondering en verbazing, waarin ik een enorme persoonlijke groei doormaakte. Na deze opleiding succesvol te hebben afgesloten, mocht ik mij Multi Energetisch Essentie therapeut noemen.

 

Daarop volgde de Touch of Matrix opleiding in Enschede. Een verdere verdieping en de toch luchtige manier van behandelen, sprak mij erg aan. Het bewustzijn speelt hierbij een cruciale rol. Deze ontwikkelingen hadden tot gevolg dat o.a. op sportgebied mijn aandacht verschoof van ‘gas geven’ naar ‘bewustwording’ en ‘je grenzen voelen en aangeven’. Ik geef daarom de voorkeur aan de titelbeweegcoach i.p.v. ‘sportinstructrice’.

Mijn wens voor de toekomst is dat reguliere en complementaire geneeskunde hand in hand gaan, om zo de persoon in kwestie de best mogelijke zorg te verlenen.

 

Onze visie is: Voorkomen is beter én goedkoper dan genezen. Het is daarom ieders eigen verantwoordelijkheid om de gezondheid in het oog te houden en op tijd in te grijpen.

Met Praktijk Veerkracht staan we voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met alle activiteiten die we aanbieden, streven we onze kernwaarden ‘vitaliteit’ en ‘welzijn’ na. We vinden het belangrijk dat onze leden en

cliënten zich gezien en gehoord voelen.

 

Veerkracht staat voor het vermogen om te herstellen na problemen of klachten.

Wij bieden de benodigde hulp om jou zo snel mogelijk weer in je oorspronkelijke vorm terug te krijgen op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gebied.

Joyce.png
centrum-puur-logo.png
bottom of page
Onze site maakt gebruik van Cookies